STYLING & INREDNING

Digital inredningstjänst
Poopuudesign inreder digitalt 
Jag som driver Poopuudesign heter Elisabeth Gasic Poopuu och är certifierad till inredare. Jag har många års erfarenhet av styling inför försäljning (har haft uppdrag av Västanhem och Mäklarhuset i Jönköping), men även styling för ett trivsamma ett boende. Att digitalisera stylingen ger dig som bor över hela landet möjligheten att få min hjälp med homestyling utan att behöva betala för några extra avgifter som kan tillkomma t ex resekostnader mm. Dessutom kan du utföra din homestyling när du vill och kan, då det är du som gör det praktiska i denna tjänst. 

Du kanske ska sälja bostaden eller helt enkelt har frågor om hur du kan få ditt hem/ett rum trivsammare. I denna tjänst får du hjälp med homestylingen genom coaching via mejl av mig och sen utför du det praktiska som är själva stylingen utefter mina tips och idéer. Då vi inte behöver boka in tider för att träffas för att se rummet/rummen och för själva stylingen skapar det en frihet. Du bestämmer när du tar bilderna samt små filmer (om du vill) och skickar dem till mig. Därefter återkommer jag med en bekräftelse om hur snabbt jag kan skicka mina rekommendationer till dig (max 2 dagar) samt en faktura. Detta möjliggör att du kan undvika långa ledtider och jag kan erbjuda billigare konsultpris så att du kan få pengar över till att t ex köpa nya inredningsprylar/möbler för.
HUR GÅR DET TILL?
Jo, idéen är att jag tipsar och coachar dig och med den hjälpen ska du kunna utföra stylingen själv. Jag skickar en lista samt märker ut på dina bilder (vill du så kan vi även ta det på telefon) vad som eventuellt ska plockas bort eller flyttas. Behöver något tillföras, så ger jag dig även tips om detta. Vill du ha ytterligare tips om specifika varumärken och inredningsprylar/möbler så tillkommer det en liten avgift för detta utöver det fasta priset. Pris får du vid förfrågan. 

Ta bilder från olika håll i rummet som du vill få hjälp med. Stå gärna i hörnen av rummet när du tar bilden och fotografera liggande bilder (gärna vidvinkel). Tänk på ljuset i bilderna, så att de inte blir för mörka. Du kan även filma små filmsnuttar som ett komplement. Skriv gärna ner en rad om det är några speciella färger eller stil som du vill att jag ska ta hänsyn till om det en styling för ett trivsammare boende. Mejla mig bilderna på elisabeth@poopuudesign.se så kommenterar jag varje rum för sig. Jag hjälper dig med att plocka bort och lägga till eller kanske bara flyttar prylar i rummet för att göra det mer inbjudande och trivsamt. Tänk på att inte mejla för stora bilder/filer (max 20 MB).

Du kommer få följande:
• En lista med tydliga rekommendationer och tips utefter dina inskickade bilder.
• Uppmärkta bilder med med konkreta tips. 
• Vid en försäljning ger jag dig instruktioner om vad du ska tänka på inför fotografering och visning.

Leverans kommer ske inom 2 dagar och efter betalad faktura och att jag får ditt mejl med bilder.
PRIS
1 rum
1250 kr inkl. moms
2-3 rum 
1875 kr inkl. moms
4 rum
2500 kr inkl. moms
5 rum
3125 kr inkl. moms
Fler än 5 rum 
Vi reserverar oss för prisändringar.
VILLKOR
Jag som tillhandahåller denna sajt www.poopuudesign.se tillhandahåller en tjänst som riktas sig i huvudsak till kunder som behöver vägledning och styling vid försäljning av sin bostad. I denna digitala tjänst får du tydligt instruerande bilder och texter för att du ska får rätt förutsättningar och genomföra en homestyling på egen hand. Poopuudesign tillhandahåller en tjänst som kunden sen slutför. Poopuudesign stylinghjälp ska hjälpa och vägleda kunden till ett resultat. Kunden ansvarar själv för resultatet.

Tjänsten påbörjas så snart pengarna syns på Poopuudesigns bankgiro. För att använda sig av tjänsten måste du fyllt 18 år. Vi följer konsumentlagen så om tjänsten fullgjorts och levererats till kunden så utgår ingen ångerrätt.
De kunduppgifter som skickas till Poopuudesign kommer registreras. Bilderna som skickas kommer sparas en kortare tid till att vi säkerställt att tjänsten är slutförd.

Betalningen sker via faktura till bankgiro nr. 5213-0887.

Vi besvarar frågor och levererar våra rekommendationer via e-post inom 48 timmar från att betalningen är inkommen. Tidsgarantin gäller dock endast förfrågningar som avser faktiska köp av en homestylingtjänst.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.
KONTAKTA MIG FÖR OFFERT!
POOPUUDESIGN - INREDNING & GRAFISK DESIGN
ELISABETH GASIC POOPUU, ELISABETH@POOPUUDESIGN.SE 
Poopuudesign has proudly designed this homepage with Oxygen, the world's best visual website design software
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram