GRAFISK DESIGN

VISUELL IDENTITET
En logotype är företagets ansikte utåt. Så när man skapar en logotype är detta oftast starten till företagets visuella identitet. Den representera vad verksamheten står för och ska fungera både att tryckas i färg (om man väljer det) samt i svartvitt. En professionell gjord logotyp är viktigt då det är den kunderna kopplar ihop ditt företag med. Jag hjälper dig att ta fram en logotyp utifrån dina önskemål, så den andas ditt företags identitet och image.

ANNONSER
Behöver du en annons? Jag hjälper dig att ta fram en annons oavsett den ska vara för tryck till en tidning eller webben som t ex banners till en hemsida.

TRYCKSAKER
Behöver ditt företag ta fram någon trycksaker som t ex reklamblad, säljblad, menyer, visitkort, presentkort, broschyrer, flaggor mm, så hjälper jag er med att skapa detta. Du får då hjälp med att skapa ett original till en tryckt produkt. Under mer än 20 år har jag designat 
olika trycksaker för olika ändamål, vilket jag tycker är väldigt roligt.
Broschyr & annons
Stråh visit- och presentkort
Annons SvH
Bildekor Qsys
Treateaters LickTreat
FÖRPACKNINGSDESIGN
Har du en produkt som behöver en förpackningsdesign? Spännande! Detta är en kreativ process som jag gärna tar mig an och hjälper dig med, från att skapa från ett idé/utkast till färdigställande för tryck.

NÅGOT ANNAT DU BEHÖVER HJÄLP MED?
Jag gillar att lära mig nya saker och få nya utmaningar, så hör av dig så ska jag försöka hjälpa dig!
POOPUUDESIGN - INREDNING & GRAFISK DESIGN
ELISABETH GASIC POOPUU, ELISABETH@POOPUUDESIGN.SE 
Poopuudesign has proudly designed this homepage with Oxygen, the world's best visual website design software
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram