En positiv, energisk, driven kvinna...

POSTAD AV: Elisabeth Gasic Poopuu 2020-08-03

...som har nära till skratt och brinner för grafisk formgivning, färg & form och inredning. Ja, det är jag det! Den kreativa och noggranna inredaren och grafisk formgivaren som frilansar sen cirka 3 år tillbaka där jag jobbar med att designa både fysiskt och digitalt. Denna kombination ger mig energi, utlopp för mina kreativa idéer och gör att jag gör mitt allra bästa för mina kunder/uppdragsgivare. Nu söker jag uppdrag som grafisk designer, stylist/inredare eller som administratör inom möbelbranschen eller liknade.

Ja, så skulle jag presentera mig om någon uppdragsgivare skulle fråga...

Så vad säger ni…? Har ni behov av och vill ha en glad, kreativ, positiv, serviceminded och tävlingsinriktad kollega i höst som har lätt att anpassa sig i en grupp och kan jobba självständigt?

Tipsa gärna eller hör av er, tack!

TILLBAKA TILL BLOGGEN...
POOPUUDESIGN - INREDNING & GRAFISK DESIGN
ELISABETH GASIC POOPUU, ELISABETH@POOPUUDESIGN.SE 
Poopuudesign has proudly designed this homepage with Oxygen, the world's best visual website design software
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram